Miljonair zoekt festivalmaatje en betaalt je 4.500 euro

2018 Festival
Lifestyle
Jobs
09-07-2019 16:06
Geschreven door Karen Luiken
Comment

Het is zomer en de festivals vliegen je om de oren. Ben jij zo’n student die geen bijbaantje heeft, geen geld heeft en dus niet (genoeg) kan feesten? We hebben een leuke job voor je. Er is een miljonair op deze aardbol die maar liefst 4.500 euro wil betalen aan iemand die hem de unieke festivalervaring wil laten beleven. Dat meldt HLN.

De anonieme miljonair is nog nooit op een festival geweest en wil daar graag verandering in brengen. Hij wil het evenement op een zo normaal mogelijke manier beleven. Hij zoekt iemand die hem rond kan leiden op het festivalterrein, hem drankjes wil brengen en hem andere tips geeft. Verder zoekt hij ook naar iemand die kan helpen met het opzetten van zijn tent en het inslaan van basisbenodigdheden. Om het takenpakket compleet te maken, wordt er ook van je verwacht dat je de veiligheid van de miljonair kan garanderen.

Iets voor jou? Dan krijg je niet alleen gratis toegang tot meerdere festivals in Europa, maar ook een zakcentje van 4.500 euro per evenement. Aantal eisen: je moet meerdere festivals in je leven hebben bezocht, je moet minimaal 18 jaar oud zijn en je moet een Europees paspoort hebben. Meer informatie vind je hier.